Completion Date2018

ClientBig House Little House

DescriptionNew Home

Category House

Malcolm Street, Hawthorne

Designed by Big House Little House, this new 2 storey residence in situated near the Brisbane River was designed to maximize light and air flow throughout the house. It features a large open space living room and a large rear door out to the terrace, pool and backyard to enable seamless inside/outdoor living. Despite proximity to the neighbouring houses, the house was designed so that each living space still maintains privacy and comfort. Additionally, the house features a slimline cantilevered balcony off the master bedroom.

The ground conditions of this site which is set above the overland flow and flood level required specialist deep screw piers to supports the build.

It is always a pleasure working with Big House Little House to create amazing modern spaces to live.

Photo © Big House Little House